Keqinformimi dhe Dezinformimi, si ta njohim atë (video)
Lokale Titulli Lab

Keqinformimi dhe Dezinformimi, si ta njohim atë (video)

10.May.2022 07:02
0

Ky është një udhërrëfyes i shpejtë për t'ju ndihmuar të kuptoni se çfarë është keqinformimi dhe dezinformimi  si dhe në mënyrë sipërfaqësore ju udhëzon si ta njohim atë.

Kjo video është realizuar si pjesë e fushatës për promovimin e një seri video për edukimin medial.

Referencat: Learn to Discern (L2D), NLP Checkology, The Media Manipulation Casebook

“Mendo dy herë, kliko origjinalitetin”.

 “Projekt i realizuar në kuadër të Programit të granteve të vogla për Media, i  financuar nga Ambasada Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe administruar nga Qendra për Media & Reforma (MIRC) në Nish. Pikëpamjet, opinionet dhe konkluzionet e shprehura në projekt nuk pasqyrojnë domosdoshmërish pikëpamjet e MIRC-së dhe Ambasadës së SHBA-së,  por vetëm të autorit.”

Kremtohet 54 vjetori i themelimit të shkollës së mesme “Sezai Surroi” në Bujanoc (foto)
Kamberi reagon ndaj rivotimit për deputet, ankohemi në Gjykatën Administrative
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration