Shkencë dhe teknologji

Makina që spiunon (video)

Makina që spiunon (video)

Ata që ngasin makinën mund të mos e dinë që makina i spiunon duke mbledhur informacion për lëvizjet e tyre. Agjencitë e rendit në Shtetet e Bashkuara janë ndër entitetet më të zellshme

15.Jun.2021 21:29