Rrëfimi i mjekut Ylber Islami në Shtëpinë e Shëndetit në Preshevë, si e mposhti virusin Covid-19 (video)
Lokale

Rrëfimi i mjekut Ylber Islami në Shtëpinë e Shëndetit në Preshevë, si e mposhti virusin Covid-19 (video)

15.Nov.2020 08:40
0

Janë mjeket dhe infermieret, të cilet po luftojnë tash e sa muaj në vijen e parë të frontit, për të shpëtuar jetën e pacientëve të tyre të infektuar me virusin Covid19.

Dr. Ylber Islami, mjek internist në Shtëpinë e Shëndetit në Preshevë, është njëri nga mjekët e shumtë i cili u infekua ne vendin e tij të punës, ai tregon vështirësitë nëpër të cilat ka kaluar, gjatë infektimit me virusin Covid-19.

Teoritë e konspiracionit QAnon përhapen edhe në Ballkanin Perëndimor
Nxënësit kthehen të hënën 16 nëntor në shkollë duke respektuar masat ekzituese
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration