Rajoni dhe Politika

Danimarka kërkon të dalë nga FIFA

Danimarka kërkon të dalë nga FIFA

Danimarka bëri me dije përmes drejtorit ekzekutiv dhe Presidentit të Federatës së Futbollit (DBU), respektivisht Jakub Jensen dhe Jesper Moller, se po mendon t’i kërkojë UEFA-s tërheqjen nga FIFA, pas

24.Nov.2022 08:27