Lokale

Rregullat e agjërimit të Ramazanit

Rregullat e agjërimit të Ramazanit

Agjërimi është prej adhurimeve të vjetra ku e njohën të gjitha fetë qiellore. Të gjitha legjislaturat e shpallura prej Zotit agjërimin e kishin pjesë të asaj feje. Allahu në ajetin Kuranor q

12.Apr.2021 08:22
Arifi dhe Bajrami priten në Kuvendin e Kosovës

Arifi dhe Bajrami priten në Kuvendin e Kosovës

Kryetari i komunës së Preshevës, Shqiprim Arifi së bashku me deputetin popullor, Argjend Bajrami janë pritur nga kryetari i kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufca. Ky është postimi i plotë i Shqiprim Ar

09.Apr.2021 20:00