Lokale

Banorët e Luginës, me 20 euro - 7 ditë në Kosovë

Banorët e Luginës, me 20 euro - 7 ditë në Kosovë

Banorët shqiptarë të Luginës së Preshevës, por edhe të gjithë banorët e Serbisë që duan të hyjnë me veturë në Kosovë, nga një qershori do të paguajnë vetëm 20 euro për shtatë ditë qëndrimi në Kosovë. Çmimi aktual është 60

18.May.2012 14:10
PVD pro koalicionit me serbët e Bujanocit

PVD pro koalicionit me serbët e Bujanocit

Gjatë një konference për shtyp të mbajtur sot në Preshevë, PVD është shprehur se  mund të formojë koalicion me subjektet serbe për të udhëhequr me komunën e Bujanocit. Këto komente i bëri Riza Halimi njeriu i parë i këtij su

16.May.2012 21:37
Përsëriten zgjedhjet në disa venbanime në Preshevë

Përsëriten zgjedhjet në disa venbanime në Preshevë

Komisioni Komunal Zgjedhor në Preshevë përfundimisht ka vendosur se në vendvotimin numër 12 në Bashkësinë lokale në Bukuroc të shkojnë në përsëritjen e zgjedhjeve të dielën më 21 maj për këshilltar në kuvendin komunal, njofton Tel

15.May.2012 20:41
Bisedimet në heshtje ?!

Bisedimet në heshtje ?!

A janë duke u zhvilluar bisedime mes subjekteve politike të cilat morën pjesë në zgjedhjet e 6 majit? Kush me këndë është më afër koalicionit? Me misionin e informimit të qytetarit, portali i pavarur informativ Titulli.com sot kontaktoi u

15.May.2012 19:31
Trupi Koordinues nënshkruan kontratat

Trupi Koordinues nënshkruan kontratat

Përfaqësues të zyrës së Trupit Koordinues për komunat Bujanoc, Preshevë dhe Medvegjë kanë qëndruar në Bujanoc dhe kanë nënshkruar kontratat me përfituesit e  shoqatava të ndryshme që kanë fituar donacione për realizimin e projektev

15.May.2012 18:10
Ngadalësohet qarkullimi në Konçul (video)

Ngadalësohet qarkullimi në Konçul (video)

Gjatë mëngjesit të sotëm rreth 100 maune nuk kanë mundur të kalojnë në vendkalimin kufitarë në Merdare përshkak se është  prishur ura afër vendkalimit kufitar në Merdarë, dhe një numër i madh i maunave që nga dita e djeshme ia kan

15.May.2012 14:41
Përkujtohen dëshmorët e Luginës

Përkujtohen dëshmorët e Luginës

Për nder të 11 vjetorit të rënies heroike të dëshmorëve të kombit, në Gurishte të Rahovicës komuna e Preshevës,  u mbajt manifestim kushtuar dëshmorëve të UCPMB-së, raporton TV "Presheva". Të pranishëm në këtë manifestim për

15.May.2012 00:10
titulli.com

B92 ndihmon shkollën e Bujanocit (video)

Shumë shkolla në jug të Serbisë nuk kanë mjete bashkëkohore për mësim, mirëpo kanë mësues të cilët me idetë e tyre lehtësojnë mësimin për fëmijët. Fondi B92 është aktivizuar në këtë aksion. Pas letrës së shkruar nga nxë

14.May.2012 09:08
Destani: Skandale dhe vjedhje në 30 vendvotime

Destani: Skandale dhe vjedhje në 30 vendvotime

Skender Destani, bartës i listës zgjedhore të Bashkimit Demokratik të Luginës, sot ka akuzuar Komisionin Komunal Zgjedhor (KKZ) në Preshevë si pjesëmarrëse në vjedhjet e mëdha zgjedhore. “Në Preshevë ka ndodhur një skandal i papar

13.May.2012 19:41