Komuna e Bujanocit debat mbi buxhetin e sektorit joqeveritar dhe medias lokale
Lokale

Komuna e Bujanocit debat mbi buxhetin e sektorit joqeveritar dhe medias lokale

14.Dec.2017 12:58
0
Kryetari i komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi organizoi debat mbi planifikimin e buxhetit të vitit 2018 për shoqëritë kulturoro artistike, organizatat joqeveritare dhe mediat lokale.

Përfaqësuesit e këtyre veprimtarive dhanë edhe propozimet të ndryshme duke u nisur nga financimi jo i drejtë i projekteve apo programeve dhe realizimi jo sipas plan projektit të propozuar. 

Kamberi theksoi se buxheti nuk mundë t’i plotësojë kërkesat e  të gjithëve por do të mbështete të gjitha ta që punojnë në interesin e përgjithshme të shoqërisë lokale.

 Për sektorin joqeveritare dhe mediat, Shaip Kamberi prezantoi buxhetin prej 9 milion dinarëve për vitin 2018./Titulli.com/

Ndërmarrja publike "Komunalia" propozon rritje të buxhetit për vitin 2018
Fati i zi i Luginës!
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration