Ebibi: Asnjë kabinet nuk funksionon në shkollën fillore “Naim Frashëri” në Bujanoc (video)
Lokale Vizionet Atraktive

Ebibi: Asnjë kabinet nuk funksionon në shkollën fillore “Naim Frashëri” në Bujanoc (video)

24.Apr.2023 09:16
0

Fadil Ebibi, drejtor i shkollës fillore “Naim Frashëri” në Bujanoc që numëron gjithsejtë 418 nxënës ka folur për gjendjen e arsimit shqip në institucionin që ai drejton dhe problemet me të cilat ballfaqohet.

Në video Ebibi sqaon më shumë për problematikën e arsimit fillor në gjuhën shqipe.

Ai këto komenti i bëri gjatë tryezëz së diskutimit me tëmën “Sfidat e arsimit shqip në Luginë të Preshevës” , në të cilën morën pjesë faktorë lokal relevant për arsim me mbështetje të programit të Qeverisë së Kosovës përmes Këshillit Kombëtar  Shqiptar.

Sipas tij në shkollën që ai punon  asnjë kabinet nuk funksionon.

Projekt i realizuar me mbështetje të programit të Qeverisë së Kosovës përmes Këshillit Kombëtar  Shqiptar. Pikëpamjet, opinionet dhe konkluzionet e shprehura në projekt nuk pasqyrojnë domosdoshmërish pikëpamjet e Qeverisë së Kosovës apo Këshillit Kombëtar  Shqiptar por vetëm të autorit.

Qetin Aqifi nga shkolla e mesme "Sezai Surroi" në Bujanoc u kualifikua për gara republikane (foto)
Në kalanë e Petrovaradinit në Serbi një person ka vdekur duke tentuar të bënte një selfie
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration