Beqiri: Probleme më të mëdha se mungesa e librave shkollorë shqip në Luginë (video)
Lokale Vizionet Atraktive

Beqiri: Probleme më të mëdha se mungesa e librave shkollorë shqip në Luginë (video)

20.Mar.2023 08:12
0

Fjezi Beqiri, kryeshef për shërbime publike pranë adiministratës komunale në Bujanoc ka folur për sfidat e arsimit shqip dhe si duhetë të tejkalohen këto probleme.

Sipas tij problemet janë më të mëdha se sa ai u mungesës së teksteve shkollore.

Ai këto komenti I bëri gjatë tryezëz së diskutimit me tëmën “Sfidat e arsimit shqip në Luginë të Preshevës” , në të cilën morën pjesë faktorë lokal relevant për arsim me mbështetje të programit të Qeverisë së Kosovës përmes Këshillit Kombëtar  Shqiptar.

"Projekt i realizuar me mbështetje të programit të Qeverisë së Kosovës përmes Këshillit Kombëtar  Shqiptar. Pikëpamjet, opinionet dhe konkluzionet e shprehura në projekt nuk pasqyrojnë domosdoshmërish pikëpamjet e Qeverisë së Kosovës apo Këshillit Kombëtar  Shqiptar por vetëm të autorit".

Kurti dhe Vuçiq pajtohen për zbatimin e Marrëveshjes drejt normalizimit, aneksi i zbatimit
Hill: Serbia e ka përqafuar të ardhmen evropiane
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration