Avdiji: Komuna e Bujanocit përkrahë mediat në gjuhën shqipe (video)
Lokale Vizionet Atraktive

Avdiji: Komuna e Bujanocit përkrahë mediat në gjuhën shqipe (video)

17.Mar.2023 08:09
0

Agron Avdiji, kryeshef i drejtoratit për veprimtari shoqërore në komunën e Bujanocit ka folur për çështjet teknike me të cilat përballen në shpalljen e konkursit publik për bashkëfinancimin e mediave nga buxheti i komunës.

Ai ka shpjeguar se nga buxheti i komunës së Bujanocit përkrahen me projekte edhe mediat në gjuhën shqipe.

Ky diskutim ishte pjesë nga tryeza e  diskutimit me temën “Roli i mediave lokale, problemet dhe ruajtja e identitetit shqiptar”, organizuar nga  “Vizionet Atraktive”,  Portali Informativ –TITULLI.COM me mbështetje të programit të Qeverisë së Kosovës përmes Këshillit Kombëtar  Shqiptar. 

Projekt i realizuar me mbështetje të programit të Qeverisë së Kosovës përmes Këshillit Kombëtar  Shqiptar. Pikëpamjet, opinionet dhe konkluzionet e shprehura në projekt nuk pasqyrojnë domosdoshmërish pikëpamjet e Qeverisë së Kosovës apo Këshillit Kombëtar  Shqiptar por vetëm të autorit.

Less: Serbia do të kërkojë autonomi për serbët e Kosovës
Salihu: Këto 20 vite asnjë Qeveri e Kosovës nuk ka pasur strategji të qartë për Luginën e Preshevës
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration