Intervista

Danaj: Unë nuk do ta hiqja lapidarin e UÇPMB-së

Danaj: Unë nuk do ta hiqja lapidarin e UÇPMB-së

Analisti i çështjes shqiptare Koço Danaj gjatë një interviste të shkurt ka foluar për situatën e krijuar në Luginë pas vendosjes së lapidarit në Preshevë. Intervistën e realizoi gazetari Valon Begzadi [caption id="attachment_52782

19.Jan.2013 20:35
titulli.com

Po rrezikohet bërthama etnike

  Fitorja e forcave radikale në Serbi, paralajmërimet për përfshirjen e serbëve të veriut të Kosovës, në bisedimet e reja shqiptaro-serbe, favorizimi i multietnicitetit në Komunën e Bujanocit në dëm të shqiptarëve shumicë, vazhdim

09.Aug.2012 10:29
Adelina: Falë Zotit kam vithe të bukura

Adelina: Falë Zotit kam vithe të bukura

Këngëtarja kosovare Adelina Berisha, ditë më parë ishte në një koncert në Bujanoc, ndërkaq stafi i Portalit Informativ Titulli, si gjithmonë për të qenë sa më afër vizitorëve të saj dhe për të qenë besnik ndaj tyre ka realizuar nj

04.Aug.2012 14:57
“Presheva Jehon” në Ballkan dhe Evropë

“Presheva Jehon” në Ballkan dhe Evropë

Ansambli nga Presheva “Presheva Jehon”, në fund të gushtit do marrë pjesë në një festival ndërkombëtar në Turqi. Ne kemi realizuar një intervistë me Astrit Ramizin,  koreograf i shoqërisë artistike “Presheva Jehon”. Ky ansambël

02.Aug.2012 15:54
Mehmeti: Biblioteka e Preshevës portë e diturisë

Mehmeti: Biblioteka e Preshevës portë e diturisë

Drejtori i Bibliotekës `post`Mehmet Jusufi`post` në Preshevë, Vaxhid Mehmeti gjatë një interviste për Titullin është shprehur i kënaqur me kushtet të cilat i posedon biblioteka. Dhe njëkohësisht ka shpalosur edhe një histori të shkurtë

09.Jul.2012 23:30
Intervistë: Lugina është një zonë e ndjeshme

Intervistë: Lugina është një zonë e ndjeshme

Leonora Jakupi disa ditë më parë ishte ne qytetin e Bujanocit ku ka performuar për herë të parë që nga viti 2004. Portali informativ Titulli ka realizuar një intervistë me këngëtaren Leonora Jakupin dhe ka mësuar se këngëtarja me p

06.May.2012 14:43
Qeveria e Serbisë nuk na sheh me sy të mirë

Qeveria e Serbisë nuk na sheh me sy të mirë

 Qeveria e Serbisë neve si Këshill Kombëtar nuk na sheh me sy të mirë sikurse që nuk i sheh qytetarët shqiptarë që jetojnë në Bujanoc, Preshevë dhe Medvegjë. Kur kemi formuar Këshillin Kombëtar ne kemi menduar që së paku të bëjmë

02.May.2012 11:53
Halimi : Për ne, as Tadiqi as Nikoliqi

Halimi : Për ne, as Tadiqi as Nikoliqi

Thjesht, te shqiptarët është shumë e qartë që kjo përkrahje do të bëhet për shkak të diskriminimit që vjen nga niveli qendror. Diskriminimi ndaj shqiptareve ishte bërë edhe në faza të mëhershme nga zoti Nikoliq - kur ai ishte në par

01.May.2012 14:49