Lokale

titulli.com

Qazimi: Të bashkuar jemi më të fortë (video)

“Gjendemi në vendin ku dha jetë, ku ra dëshmorë për të mos vdekur kurrë Komandant Lleshi, Ridvan Qazimi”, kështu u nisë manifestimi tradicional “Ditët e Komandant Lleshit”, raporton Titulli. Marshimi filloj nga stadiumi i fshatit

24.May.2012 18:41
titulli.com

Shqiptarët e Preshevës në rigjykim

Në Gjykatën e Qarkut  në Beograd sot ka vazhduar për të dytën ditë me radhë rigjykimi kundër njëmbëdhjetë shqiptarëve të Luginës, pesë prej të cilëve në mungesë. Seanca e sotme zgjati më shumë se gjashtë orë. Në të ishte

24.May.2012 17:45
titulli.com

Lirohet Shqipërim Musliu (i plotësuar)

(i plotësuar - ora 16:40)  Është liruar nga arrestimi Shqipërim Musliu, djali i kryetarit të KK të Bujanocit dhe Lëvizjes së Progresit Demokratik, Jonuz Musliut. Ky i fundit tha për Titullin se Shqipërimi është liruar dhe ësht

24.May.2012 09:24
titulli.com

Stojança tërhiqet nga bisedimet me koalicionin (audio)

Kanë stagnuar bisedimet e filluara mes tre partive shqiptare që veprojnë në Bujanoc me Grupin e Qytetarëve Stojança Arsiq. Në bisedimet e zhvilluara dje në mes të PVD-së, LPD-së, UDSH-së dhe përfaqësuevse të Grupit Qytetarë “St

23.May.2012 17:00
titulli.com

Çertifikohen rezultatet e zgjedhjet lokale në Preshevë

Këshilli Komunal Zgjedhor në Preshevë ka shpallur rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve për këshilltar të Kuvendit të Komunës së  Preshevës, të cilat janë zhvilluar më 06 Maj 2012. Sipas KKZ-së të drejtën e votës e kanë dhën

22.May.2012 23:17
titulli.com

Lugina i bashkohet dhimbjes shqiptare

Në oborrin e objektit të komunës së Preshevës u bënë homazhe për studentet qe humbën jetën në Shqipëri. Në hyrje të godinës  u ndezën qirinjtë nga shumë qytetarë të Preshevës dhe Bujanocit, u vendosën trëndafila të bardhë

22.May.2012 15:54
titulli.com

Kryetar: Shaip Kamberi apo Jonuz Musliu ?

  Partia për Veprim Demokratik, Lëvizja e Progresit Demokratik, Unioni Demokratik Shqiptar dhe GQ Stojança Arsiq sot ka zhvilluar një takim për të afruar qëndrimet rreth formimit  të koalicionit për qeverisje me komunën e Bujan

21.May.2012 21:03
titulli.com

Çështja e Luginës jashtë agjendës kosovare

Ish-udhëheqësi komunist i Kosovës, Azem Vllasi, edhe pse nuk shpreh ndonjë interesim për inkuadrimin në politikë, ai thotë se po të ftohej për ta udhëhequr dialogun me Serbinë, këtë do ta bënte më mirë se çdokush tjetër, ka thënë

21.May.2012 12:45
titulli.com

Në Bujanoc e Preshevë kanë votuar Nikoliqin

Kryetari i Partisë Përparimtare serbe Tomisllav Nikoliq, i cili, sipas rezultateve,ka fituar në zgjedhjet për kryetarë të Serbisë ,deklaroi sonte se do të ketë raporte të mira me kryetarët e të gjitha vendeve në regjion dhe ka paralajmë

21.May.2012 12:21
titulli.com

Ish komandanti i UÇPMB-së shkroi një libër

Orhan Rexhepi, njëri nga ish-Komandantët e Ushtrisë Çlirimtare të Preshevës, Medvegjës dhe Bujanocit, botoi një libër, në të cilën konstaton se të gjithë popujt Europian rrjedhin nga Shqiptarët, përkatësisht nga paraardhësit e tyre

20.May.2012 09:44