Artin Dauti, gjeniu 17-vjeçar nga Tetova që ndërton makineri me pjesë të vjetra (video)
Rajoni dhe Politika

Artin Dauti, gjeniu 17-vjeçar nga Tetova që ndërton makineri me pjesë të vjetra (video)

20.Sep.2022 08:03
0
Artin Dauti 17-vjeçari nga Maqedonia e Veriut ka mahnitur me krijimet e tij unike të ndërtuara nga pjesë të vjetra që konkurrojnë denjësisht me makineri industriale tepër të kushtueshme.
 
Artini është ndër të parët që ka bërë edhe makinë manuale CNC në Maqedoninë e Veriut , e njohur ndryshe si printer 3D.
 
Mbështetja financiare është ajo që i mungon, pasi dhuntia që ai zotëron i jep besim se mund të arrijë të ndërtojë makineri më të mëdha.
Zuka: Regjistrimi i popullsisë 2022, mundësi për të dëshmuar numrin e plotë të shqiptarëve të Medvegjës
Mehmeti: Qeveria e Republikës së Kosovës, nuk duhet të favorizoj asnjë subjekt politik në Luginë!
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration