Lugina

Bashkimi Demokratik i Luginës shkrihet brenda PVD-së

Bashkimi Demokratik i Luginës shkrihet brenda PVD-së

Bashkimi Demokratik i Luginës, i udhëhequr nga Skender Destani ka shkrirë aktivitetin politik brenda PVD-së. Sipas njoftimit për media BDL pranoi pa kusht shkrirjen në PVD duke pranuar gjithashtu edhe programin dhe stat

14.Dec.2018 08:38