Sport

Sot mund të vendoset fati i Serie A

Sot mund të vendoset fati i Serie A

Një ‘rrugë e re’ drejt një vendimi përfundimtar, mund të merret sot, kur takohen drejtuesit e Federatës së Futbollit të Italisë dhe Komiteti Teknik Shkencor i Qeverisë. Çështj

07.May.2020 09:50