Sport

Sterling dhe Kane gjunjëzojnë Gjermaninë

Sterling dhe Kane gjunjëzojnë Gjermaninë

Anglia ka arritur të mposhtë me rezultatin e pastër 2-0 Gjermaninë, duke avancuar në çerekfinalet e “Euro 2020”. Pas një pjese të parë pa gola, yjet e Anglisë ishin ata që lanë

29.Jun.2021 22:38