F1, Hamiltoni fiton dhe kryeson renditjen0

🕔21:39 21.09.2014

Lewis Hamilton është fituesi i Cmimit të Madh të Singaporit. Në Marina Bay, piltoi britanik i Mercedesit arriti të zhvillojë një garë fantastike, ndërkohë që për shokun e tij të skuadrës, Nico Rosberg, kjo garë ishte krejtësisht për tu harruar pasi gjermani nuk mundi dot ta përfundojë atë.

Dueti Freddie Mercury dhe Michael Jackson 0

🕔15:04 20.09.2014

Ata që të dy nuk jetojnë më, por muzika i ka përjetësuar dhe pas kanë lënë atë që pa frikë mund ta quajmë “Grali i Shenjtë i muzikës Rock”. Më 11 nëntor do të publikohet për herë të parë një bashkëpunim mes dy zërave që kanë bërë historinë e muzikës botërore.