Ktunaxa, gjuha që flitet nga vetëm 12 njerëz0

🕔15:15 16.09.2014

Çdo 14 ditë, një gjuhë vdes, dhe për pasojë, edhe një kulturë, duke qenë se gjuha është shprehje e identitetit dhe reflektim i kulturës së një populli. Në botë ekzistojnë edhe gjuhë që fliten nga një numër shumë i vogël njerëzish, dhe ky është një nga faktorët kryesorë që çojnë në rrudhje, deri në zhdukjen e tyre.

Apple nesër vjen me iOS 80

🕔15:33 16.09.2014

Përveç lansimit të iPhone 6, gjatë prezantimit zyrtar të Apple përdoruesit ishin shumë të interesuar edhe për versionin më të ri të sistemit operativ të kompanisë, iOS 8. Për versionin e saj më të ri, Apple ka thënë se data e lansimit zyrtar është 17 shtatori.